NË 3 HAPA TË THJESHTË

DREJT KOPSHTIT TUAJ TË ËNDRRAVE

Flisni me ne, le të punojmë dhe shijoni një kopsht të bukur dhe të mirëmbajtur.

Organizoni një takim në vend

Kur të inspektojmë pronën tuaj, ne do të diskutojmë dëshirat tuaja dhe do të rekomandojmë një qasje për të realizuar vizionin tuaj të kopshtit. Konsultimi pasohet nga një ofertë individuale, transparente – me një çmim fiks në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë të prisni.

Le të bëjmë punën

Mund të uleni dhe të relaksoheni. Ekipi ynë i shërbimit me përvojë dhe të kualifikuar tani po punon me besueshmëri dhe ndërgjegje për transformimin e dëshiruar të kopshtit tuaj.

Shijoni kopshtin tuaj

Kopshti juaj prezantohet në një shkëlqim të ri. E kujdesur me dashuri dhe e përkujdesur profesionalisht, tani ju fton të relaksoheni dhe të kënaqeni – qoftë me miqtë apo familjen.

Partneri juaj për

mirëmbajtjen e kopshtit

mezi presim të dëgjojmë nga ju!

NË 3 HAPA TË THJESHTË
DREJT KOPSHTIT TUAJ TË ËNDRRAVE

Flisni me ne, le të punojmë dhe shijoni një kopsht të bukur dhe të mirëmbajtur.

Organizoni një takim në vend

Kur të inspektojmë pronën tuaj, ne do të diskutojmë dëshirat tuaja dhe do të rekomandojmë një qasje për të realizuar vizionin tuaj të kopshtit. Konsultimi pasohet nga një ofertë individuale, transparente – me një çmim fiks në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë të prisni.

landscaper-01-service

Le të bëjmë punën

Mund të uleni dhe të relaksoheni. Ekipi ynë i shërbimit me përvojë dhe të kualifikuar tani po punon me besueshmëri dhe ndërgjegje për transformimin e dëshiruar të kopshtit tuaj.

landscaper-02-service

Shijoni kopshtin tuaj

Kopshti juaj prezantohet në një shkëlqim të ri. E kujdesur me dashuri dhe e përkujdesur profesionalisht, tani ju fton të relaksoheni dhe të kënaqeni – qoftë me miqtë apo familjen.

landscaper-03-service