Kontakti

Jemi të lumtur të dëgjojmë nga ju! Nëse keni pyetje, nevojë për informacion rreth shërbimeve tona, ose thjesht dëshironi të na thoni përshëndetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ekipi ynë i mikëpritshëm dhe profesional është në dispozicionin tuaj për të ju ndihmuar.

Mund të na kontaktoni në telefon në [Numri i telefonit] ose të na dërgoni një email në [Adresa e emailit]. Në mënyrë alternative, mund të përdorni edhe formularin e kontaktit më poshtë për të na lënë një mesazh. Do të ju kthehemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Mendimi juaj është i rëndësishëm për ne, dhe ne punojmë për të ju ofruar shërbime sa më të mira të mundshme. Prandaj, mos hezitoni të na kontaktoni. Jemi të gatshëm të dëgjojmë nga ju dhe të ju ndihmojmë të ktheni kopshtin tuaj në një parajsë!

Ne kurrë nuk i përdorim të dhënat tuaja për ndonjë qëllim tjetër përveçse për t'ju kontaktuar në lidhje me kërkesën tuaj fillestare.