Kujdesi i lëndinës

Shërbimi ynë i gjerë për kujdesin e gjelbërimit ofron ndihmën e plotë për hapësirën tuaj të gjelbër. Ne marrim përsipër kërpudhat, vertikutimin dhe pastrimin e barërave për të siguruar që fusha juaj e gjelbër të duken gjithmonë të shëndetshme dhe të mbajnë një pamje të kujdesur. Me njohuritë tona dhe pajisjet tona cilësore, ne kujdesemi për çdo detaj, që të sigurojmë që fusha juaj e gjelbër të qëndrojë në gjendjen më të mirë gjatë gjithë vitit.

Ekipi ynë i përkushtuar punon me kujdes dhe efikasitet, për të siguruar që fusha juaj të gjelbër të duken gjithmonë të përkryera. Ne përdorim metoda dhe produkte miqësore ndaj mjedisit, për të garantuar një kujdes të butë dhe për të ndihmuar në rritjen e shëndetshme të fushës tuaj të gjelbër.

Tek BUSH Garden, ne kuptojmë se çdo fushë gjelbërimi është unike, dhe ne i përshtatim shërbimet tona sipas kërkesave të veçanta të klientëve. Qoftë për një kujdes të rregullt për gjelbërimin ose një trajtim të veçantë, ne jemi këtu për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm.

Kositje

Përmbyllja e rregullt e barit tuaj është një pjesë thelbësore e mirëmbajtjes së barit dhe kontribuon ndjeshëm në shëndetin dhe bukurinë e sipërfaqes së gjelbër.

Vertikutimi

Vertikulimi është një hap vendimtar për shëndetin dhe bukurinë e barit tuaj. Ai përfshin largimin e mahu, plehrave, barit të vdekur dhe ndërtesave të tjera që mbledhin në sipërfaqen e barit gjatë kohës. Këto shtresa mund të pengojnë rritjen e barit të shëndetshëm dhe ndikojnë në hyrjen e ujit, ajrit dhe ushqimit në tokë.

Baret të egra

Heqja e barit të eger është një hap i rëndësishëm për kujdesin dhe shëndetin e barit tuaj.

Plehërimi

Ne përdorim plehra për bar prej cilësie të lartë, të cilat janë specifikisht të përshtatura për nevojat e barit tuaj. Plehrat tona përmbajnë një përzierje të balancuar të substancave ushqyese të rëndësishme si azoti, fosfori dhe kali, të cilat nxisin rritjen e rrënjëve dhe e bëjnë barin tuaj më të qëndrueshëm ndaj sëmundjeve dhe ndikimeve të mjedisit.

Analiza e lëndinës

Një analizë e detajuar e barit dhe tokës është hapi i parë drejt një barjeje të shëndetshme dhe të frytshme. Ne ju ofrojmë një analizë profesionale të barit dhe tokës suaj, për të përcaktuar nevojat individuale të kopshtit tuaj.

TË GJITHA ASPEKTET E MBULUARA

Eco Friendly

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Ethical

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Maintained

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Groundwork

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Safety

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Clean & Tidy

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Le të fillojmë

Ekipi ynë është duke pritur që të kujdeset për kopshtin tuaj