Kush jemi

Adresa jonë e uebit është: http://bush-garden.com.

Koment

Kur vizitorët lënë komente në faqe, ne mbledhim të dhënat e treguara në formën e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe fjalën e agentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spameve.

Një varg i anonimizuar i krijuar nga adresa juaj e email-it (njësoj quhet edhe një hash) mund të ofrohet në shërbimin Gravatar për të parë nëse e përdorni atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqe, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna vendndodhjeje të brendshme (EXIF GPS) të përfshira. Vizitorët e uebfaqes mund të shkarkojnë dhe të nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në uebfaqe.

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e email-it dhe uebfaqen në cookies. Këto janë për shërbimin tuaj, që të mos keni nevojë të plotësoni detajet tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, do të vendosim një cookie të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe zhduket kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur bëni hyrje, ne gjithashtu vendosim disa cookies për të ruajtur informacionin e hyrjes tuaj dhe zgjedhjet tuaja të shfaqjes së ekranit. Cookies e hyrjes zgjasin për dy ditë, dhe cookies për zgjedhjet e shfaqjes së ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni „Mbaj mend“, hyrja juaj do të mbetet për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, do të ruhet një cookie shtesë në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Ai skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e ngulitur nga uebfaqet e tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitura (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga uebfaqet e tjera vepron në të njëjtin mënyrë si nëse vizitori ka vizituar uebfaqen tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të ngulitin gjurmues të tretëve shtesë, dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni të hyrur në atë uebfaqe.

Me kë do të ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni një rikthim të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rikthimit.

Sa kohë mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij ruhen përjetësisht. Kjo është që të mund të njihni dhe miratoni automatikisht çdo koment të mëtejshëm në vend që t’i mbani ata në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në uebfaqen tonë (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, redaktojnë, ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse ata nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e uebfaqes gjithashtu mund të shohin dhe redaktojnë ato informacione.

Çfarë të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që keni ofruar neve. Mund të kërkoni gjithashtu që të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që jemi detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore, ose të sigurisë.

Ku dërgohen të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi automatik të zbulimit të spameve.