Shërbimet e Mirëmbajtjes gjatë gjithë vitit

Paketë e kujdesit të kopshtit për gjithë vitin

Paketa jonë e gjerë për gjithë vitin ju ofron të gjitha shërbimet që ju nevojiten për të mbajtur kopshtin tuaj në gjendje të mirë gjatë gjithë vitit. Ekipi ynë i përkushtuar merret me çdo aspekt të kujdesit për kopshtin, kështu që ju mund të relaksoheni dhe të shijoni bukurinë e kopshtit tuaj.

Në pranverë, merremi me çeljen e kopshtit tuaj me kositjen e barërave, prerjen e xhixhave, kujdesin për lulishten dhe pastrimin e mbetjeve të dimrit. Në verë, sigurohemi që kopshti juaj të mbetet i gjelbër dhe i freskët, me ujitje të rregullt, luftim të barërave dhe prerje të perimeve dhe pemëve.

Në vjeshtë, merremi me zbrazjen e gjetheve dhe përgatitjen e kopshtit tuaj për dimrin, duke përfshirë prerjen e pemëve dhe xhixhave për sezonin e ftohtë. Dhe në dimër, ofrojmë pastrim të borës dhe shërbime shtesë për mbrojtjen e pemëve gjatë dimrit, për të siguruar që kopshti juaj të duket mirë edhe në kohë të ftohta.

Me paketën tonë të gjerë për kujdesin e kopshtit për gjithë vitin, mund të jeni të sigurt se kopshti juaj do të mbahet në gjendje të mirë gjatë çdo stine. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë për paketën tonë dhe për të caktuar një takim.

raking-leaves

General Clean-up

Lorem ipsum

weeding

Weeding

Lorem ipsu

planting

Planting

Lorem ipsum

All Aspects Covered

Eco Friendly

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Ethical

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Maintained

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Groundwork

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Safety

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Clean & Tidy

All of our products that we use are Eco Friendly and good for the environment.

Le të fillojmë

Ekipi ynë është duke pritur që të kujdeset për kopshtin tuaj