Neudorff Protectan® Maulwurfstopp, 200 g

Neudorff Protectan® Maulwurfstopp, 200 g

  1. Nxjerr me butësi nishanet nga foletë, vendkalimet dhe ndërtesat
  2. Efekti afatgjatë i granulave: deri në 3 muaj
  3. Vaji i eukaliptit të limonit ndihmon nishanet, të cilat janë të ndjeshme ndaj aromave, të avullojnë
  4. Repelent efektiv që nuk dëmton nishanet
  5. Paketa është e mjaftueshme për rreth 100 m të sistemit të strofkës së nishanit
Artikelnummer: 6692198 Kategorie:

Beschreibung

Lëndinë pa mole me Njudorff Protectan® Mole Stop
A keni një lëndinë të bukur që shpesh zvarritet nga nishanet? 
Atëherë Protectan® Mole Stop nga Neudorff është pikërisht zgjidhja e duhur për ju. 
Me këto kokrriza shumë efektive ju mund t'i dëboni nishanet me butësi, por në mënyrë efektive nga kopshti juaj. 
Hapni gropa në tokë disa centimetra larg njëra-tjetrës dhe shtoni një lugë gjelle me granula. 
Nishanët kanë një shqisë shumë të mprehtë të nuhatjes dhe për këtë arsye reagojnë ndaj substancave të caktuara. 
Granulat aromatike sigurojnë që nishanet në kopshtin tuaj të shmangin ose të largohen nga zona e trajtuar.


karakteristikat:
Zona të aplikimit:
Përbërës: vaj, Eucalyptus, citriodora

Periudha e aplikimit: gjatë gjithë vitit
Marka: Neudorff
Miratimi: Baua Reg Nr. N-111196
Paralajmërim: Përdorni me kujdes produktet biocide. 
Gjithmonë lexoni informacionin e etiketës dhe produktit përpara përdorimit. 
Ju lutemi vini re paralajmërimet dhe simbolet në udhëzimet për përdorim., Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. 
Në rast kontakti me sytë: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. 
Vazhdoni shpëlarjen. Lejohet përdorimi nga përdorues joprofesionistë.
Përmbajtja 200 g
Shënim I mjaftueshëm për sistemin e korridorit rreth 100 m
Udhëzimet e sigurisë P102, P101, P261, P270, P391, P501
Deklaratat e rrezikut H225 Lëng dhe avull shumë i ndezshëm. 
H304 Mund të jetë fatale nëse gëlltitet dhe hyn në rrugët e frymëmarrjes. 
H315 Shkakton acarim të lëkurës. H412 I dëmshëm për jetën ujore me efekte afatgjata. 
H317 mund të shkaktojë reaksione alergjike në lëkurën tuaj. H319 Shkakton acarim serioz të syve. 
H226 Lëng dhe avull i ndezshëm. EUH208 Përmban <emri i substancës sensibilizuese>. 

Mund të shkaktojë reaksione alergjike.
 

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Neudorff Protectan® Maulwurfstopp, 200 g“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Titel

Nach oben